Українська толерантність – це не просто толерантність у загальному вигляді. Вона не схожа з толерантністю молдовською чи російською, її не розуміють в Ізраїлі і висміюють в Італії.
Отже, для нас , українців, даю означення терміну “українська толерантність” . Щоб не плутались і не видумували зайвого.
Українська толерантність – це коли на запитання російською українець відповідає “Чего ізволітє, барін ? ”
Коли етнічний українець вважає себе “русскім” а мер Харкова – українцем.
Українська толерантність – це коли Мікола Азаров признається , що його Родіна – Росія, але продовжує працювати у нас Прем’єр-міністром.
Коли депутати українського парламенту принципово не говорять українською мовою – принципово отримуючи зарплату від українського народу.
Українська толерантність – це коли громадянин України Колєсніченко називає “відрижкою” українську мову , продовжуючи бути громадянином , депутатом Верховної ради України та не будучи висланим на історічєскую Родіну.
Українська толерантність – це коли швидкісні потяги “колєснікова” їдуть повз українські знищені села а старі селянки низько кланяються в подяці за власну “європейскість” та шукають коней, щоб відправити дітей до міста.
Толерантність по-українські – це коли мисливські угіддя орендуються депутатами ВР а місцеві мисливці стріляють з пневматичної зброї по горобцях.
Бачив таку толерантність . Відчував її. Терпів.
Але нині толерантним по-українські бути не хочу.
Хочу запитати у Азарова : на коли Вам привозити квиток до Московії ? Чи до геологорозвідувальної партії на Магадані відразу хочете зупинитись ?
На всякий випадок я взяв би два квитки для Азарова , Колєсніченко та іже з ними.
Щоб не мучились з нами та жили в Росії ” як люди” !
До українства : вам не набридло бути толерантними до всіх цих численних зайд, що з єхидною посмішкою принижують нас ???
Вони всі чекають, що ми продаватимемось далі за 30 гривень і будемо толерантними “по-українські “.
Ми ж повинні покласти собі на щит – ГОРДІСТЬ за себе, свою мову, предків, дітей, онуків.
Це і буде першим кроком до власного визволення від приниження. Його , до речі – вже зробили ті нечисленні люди, які знаходяться біля Українського дому.
Вони – не толерантні.
Вони стали Громадянами, чого дуже не люблять наші вороги.
Петро Камінь – редактор сайту Українські Інтереси
Всего тем на форумах 179925
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65045
Последний зарегистрированный пользователь beredis
Гость
я повністю згодна з Вашими словами...от на завтра треба здати реферат на тему"чи толерантним є українське суспільство" що писати,я не знаю..
Гость
безмежно толерантне ))) досить подивитися статистику, скільки у нас поселиллося приблуд-чужинців, % жидів при владі, питання мови, згадати результат "голосних" справ про педофільство - навіть у Сумах...
Гость
просто жах,що твориться...
Славик
"""безмежно толерантне ))) досить подивитися статистику, скільки у нас поселиллося приблуд-чужинців, % жидів при владі, питання мови, згадати результат "голосних" справ про педофільство - навіть у Сумах..."""
Вот именно! Особенно много при власти жидов. Просто немеряно! В окружении Геннадия Андреича М-ева, наверное, процентов 60-70. Ганьба!
гость
А дэ Гэть?
Гость
геть! -кричать поки що рано. і страшнувато. Бо серед оточення хитрого жида Геші Мінаєва не тільки жиди тіпо Куца, а й такі авторитетні і скорі на відповідь поцони, як Жук, Гриценюк, Шевіль і іже з ними )))
Славик
"""геть! -кричать поки що рано. і страшнувато. Бо серед оточення хитрого жида Геші Мінаєва не тільки жиди тіпо Куца, а й такі авторитетні і скорі на відповідь поцони, як Жук, Гриценюк, Шевіль і іже з ними"""
Правильно мыслишь. Пока кричать рановато. Подождём маленько, когда кто-то другой закричит.