українська толерантність

а ви що думаєте?

Українська толерантність – це не просто толерантність у загальному вигляді. Вона не схожа з толерантністю молдовською чи російською, її не розуміють в Ізраїлі і висміюють в Італії.

Отже, для нас , українців, даю означення терміну “українська толерантність” . Щоб не плутались і не видумували зайвого.

Українська толерантність – це Коли Святослав Вакарчук бореться з расизмом , навіть якщо негри його про це не просили.

Українська толерантність – це коли на запитання російською українець відповідає “Чего ізволітє, барін ? ”

Коли етнічний українець вважає себе “русскім” а мер Харкова – українцем.

Українська толерантність – це коли Мікола Азаров признається , що його Родіна – Росія, але продовжує працювати у нас Прем’єр-міністром.

Коли депутати українського парламенту принципово не говорять українською мовою – принципово отримуючи зарплату від українського народу.

Українська толерантність – це коли громадянин України Колєсніченко називає “відрижкою” українську мову , продовжуючи бути громадянином , депутатом Верховної ради України та не будучи висланим на історічєскую Родіну.

Українська толерантність – це коли швидкісні потяги “колєснікова” їдуть повз українські знищені села а старі селянки низько кланяються в подяці за власну “європейскість” та шукають коней, щоб відправити дітей до міста.

Толерантність по-українські – це коли мисливські угіддя орендуються депутатами ВР а місцеві мисливці стріляють з пневматичної зброї по горобцях.

Бачив таку толерантність . Відчував її. Терпів.

Але нині толерантним по-українські бути не хочу.

Хочу запитати у Азарова : на коли Вам привозити квиток до Московії ? Чи до геологорозвідувальної партії на Магадані відразу хочете зупинитись ?

На всякий випадок я взяв би два квитки для Азарова , Колєсніченко та іже з ними.

Щоб не мучились з нами та жили в Росії ” як люди” !

До українства : вам не набридло бути толерантними до всіх цих численних зайд, що з єхидною посмішкою принижують нас ???

Вони всі чекають, що ми продаватимемось далі за 30 гривень і будемо толерантними “по-українські “.

Ми ж повинні покласти собі на щит – ГОРДІСТЬ за себе, свою мову, предків, дітей, онуків.

Це і буде першим кроком до власного визволення від приниження. Його , до речі – вже зробили ті нечисленні люди, які знаходяться біля Українського дому.

Вони – не толерантні.

Вони стали Громадянами, чого дуже не люблять наші вороги.

Петро Камінь – редактор сайту Українські Інтереси

Гость

я повністю згодна з Вашими словами...от на завтра треба здати реферат на тему"чи толерантним є українське суспільство" що писати,я не знаю..

Гость

безмежно толерантне ))) досить подивитися статистику, скільки у нас поселиллося приблуд-чужинців, % жидів при владі, питання мови, згадати результат "голосних" справ про педофільство - навіть у Сумах...

Гость

просто жах,що твориться...

Славик

"""безмежно толерантне ))) досить подивитися статистику, скільки у нас поселиллося приблуд-чужинців, % жидів при владі, питання мови, згадати результат "голосних" справ про педофільство - навіть у Сумах..."""

Вот именно! Особенно много при власти жидов. Просто немеряно! В окружении Геннадия Андреича М-ева, наверное, процентов 60-70. Ганьба! 

гость

А дэ Гэть?

Гость

геть! -кричать поки що рано. і страшнувато. Бо серед оточення хитрого жида Геші Мінаєва не тільки жиди тіпо Куца, а й такі авторитетні і скорі на відповідь поцони, як Жук, Гриценюк, Шевіль і іже з ними )))

Славик

"""геть! -кричать поки що рано. і страшнувато. Бо серед оточення хитрого жида Геші Мінаєва не тільки жиди тіпо Куца, а й такі авторитетні і скорі на відповідь поцони, як Жук, Гриценюк, Шевіль і іже з ними"""

Правильно мыслишь. Пока кричать рановато. Подождём маленько, когда кто-то другой закричит.

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 179925
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65045
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.