Студентське самоврядування СумДУ збере самоврядування учнівське!

3 квітня в Сумському державному університеті відбудеться зустріч зі школярами

Третього квітня студентським ректоратом СумДУ заплановано провести зустріч з лідерами учнівського самоврядування навчальних закладів м. Суми.

Зараз відбувається збір заявок на участь у цій зустрічі. Протягом конференції школярам буде презентовано роботу студентського самоврядування СумДУ, навчання та дозвілля студентів в університеті та поза його межами. У представників учнівського самоврядування буде нагода розповісти про свою діяльність та перейняти досвід колег.

"Цей захід є важливим як для учнів так і для студентів. Адже від того, яким буде учнівське самоврядування та чи продовжать вони свою діяльність у нашому університеті, значно залежить і майбутній розвиток ОСС СумДУ", - зазначив студентський ректор Богдан Постольний.

Детальна інформація на сайті студентів СумДУ: tviy.sumdu.edu.ua

Гость

И чему Богданчик будет деток учить? Как грамотно за казенный счет под видом работы за границу кататься? ... и ни х...я не делать?

Гость

Гость написал:
И чему Богданчик будет деток учить? Как грамотно за казенный счет под видом работы за границу кататься? ... и ни х...я не делать?

ох уж эти хохлы)

Усмішка

Люди я особисто там була і все бачила. Це була ійсно корисна зустріч яка робилася від щирого сердця. це було очевидно.

Дякую організаторам

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 180409
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65062
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.