Конференция перенесена с 8 на 20 сентября в связи с изменением графика работы губернатора
Планируется, что Николай Иванович Лаврик будет на форуме онлайн 20 сентября 2005 г. с 17 до 18-19 часов. В это время можно будет общаться с ним в реальном времени. Вопросы можно и желательно задавать уже сейчас (только в этой ветке). Комментарии тоже приветствуются.
С уважением,
Игорь Даниленко
Всего тем на форумах 179696
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65033
Последний зарегистрированный пользователь beredis
Николай Лаврик
Barmaley написал:
Президент нашої держави вже тричі відвідав нашу область. є ще 24 області і сотні країн світу.
Стосовно ДАЇ:
взяток не давав, не даю і давати не збираюсь.
Щодо дерев:
усі дерева гарні, тільки за ними треба доглядати.
Николай Лаврик
земляк написал:
До всих без виключення ЗМІ моє відношення однакове. Ніякого втручання в їх редакційну політику Сьогодні іде розбудова ОДТРК.
В цьому році на ремонт вулиць м.Суми використано близько 5 млн грн. При наявності коштів буде збільшуватись рівень фінансування на цей напрямок. Але за вулиці міста та освітлення несе відповідальність міська влада перед своєю громадою.
Николай Лаврик
Интересующийся написал:
Я брав участь по запрошенню у зборах трудового колективу. На що маю повне конституційне право.
Николай Лаврик
Антон написал:
Пункт прийому склотари у свій час було передано в аренду приватному підприємцю Шайдерко. Через бездіяльність підприємця, а також в результаті звернення мешканців будинків, управління фонду майна у червні в односторонньому порядку розірвало угоду. Зараз вирішується питання про передачу пункту іншій юридичній особі
Николай Лаврик
Cеменюк написал:
1. Даний універмаг проданий у 1997 році. ОДА не буде ініціювати зміну власника.
2.Вкрай негативно
3. а) так, я за прийнятта такого закону
3 в) заробітну плату визначає не голова ОДА
3г) я за відміну усіх льгот депутатам усіх рівнів
3д) я за прийняття відповідного закону
3е)лозунг підтримую
Валерий Сергеевич Кунцев
-Недавно бывший губернатор Владимир Щербань заявил через представителей Либеральной партии о намерении вернуться в Украину и восстановить свое доброе имя. Насколько вероятна такая перспектива и что вы будете делать если это произойдет?
Николай Лаврик
Руслан Бендер-Задунайский написал:
Ні в яких змаганням не беру участь, а займаюсь конкретною роботою. Ні на чиє майно не зазіхаю і зазіхати не збираюсь. І не буду діяти по цьому питанню в інтересах третіх осіб.
Сьогодні ми живемо в демократичній державі і ваше право віддавати перевагу на виборах 2006 року за ту чи іншу політичну силу.
Короткі показники роботи наводилися вище.
Николай Лаврик
sumchik написал:
Ціни на диз.паливо в області станом на 19.09 - 3,80 грн, середнє по Україні - 3,80 грн. Бензин марки А-76 - 3, 34 грн (по Україні - 3,34 грн), А-95 - 4,07 грн (по Україні - 4,08 грн.).
Адміністрація займається розширенням конкурентного середовища в цій сфері. Великий позитив в цьому напрямку також дасть створення компанії "Суминафта".
Николай Лаврик
ПОРА написал:
Про повернення Щербаня в Україну мені нічого не відомо.
Я не пам'ятаю, коли останній раз спілкувався з Царенком, тому стосунки мої з ним ніяк не складаються.
щодо підприємств та банків:
Йдуть відповідні розслідування та відкриті кримінальні справи
стосовно Березіна і Рикова:
відкриті кримінальні справи
Николай Лаврик
Галина написал:
Беру питання під контроль
Николай Лаврик
Иван Ст. написал:
ми не допускаємо і не допустимо пограбування підприємств. Шалигінський цукровий завод припинив свою роботу в 1999 році. У 2001 р. порушено справу про банкрутство. В липні 2004 р. дане підприємство ліквідовано і виключено з державного реєстру.
Николай Лаврик
Петро написал:
ОДА займається поліпшенням фінансування цього напрямку.
korenev
Есть ли у вас трения или личная неприязнь к Сергею Клочко.
Существует ли конфликт на Сумщине между областными властями и Соцпартией?
Определилась ли ваша партия с кандидатом на пост мэра Сум?
Можете ли вы утверждать, что областные власти не будут ни прямо, ни косвенно поддерживать никого из претендентов на мэрское кресло в Сумах, как это выбало ранее?
Николай Лаврик
kalinin написал:
Найближчим часом я опублікую свою декларацію
Николай Лаврик
fedir написал:
Подібний Інвестиційний форум відбувся в області вперше в її історії. В ньому взяли участь більше 60 представників інвестиційних компаній.Область показала себе і свої можливості з найкращого боку. Ми відкриті і прозорі для інвестора. І те, що з початку року увійшло інвестицій у 4,5 рази більше, ніж за відповідний період минулого року, говорить про те, що йдемо у правильному напрямку. Позитивних прикладів можна вже приводити багато.
Николай Лаврик
Александр написал:
На Президента нашої держави Віктора Андрійовича Ющенка!
Николай Лаврик
izumenko написал:
Платити не став би нікому і ні за яких умов. Так звана відпустка ніяк не пов'язана з останнімі подіями. Тому що, я пішов до того, як... У відпустці пробув 4 дні, перервав у зв'язку з відомими подіями. Рішення Президента виконую, а не коментую.
Николай Лаврик
izumenko написал:
Півтори тижні тому.
Повністю адекватно і фундаментально.
zorro
Які у вас хараз відносини з Анатолієм Єпіфановим, коли в останнє з ним зустрічалися? На Ваш погляд, чи залишилися в нього губернаторські амбіції?
Під час святкування Дня міста у Сумах були помічені пан Бойченко, який вів Сумщину у секретаріаті президента та колишній мєр Андронов, якій, наче, теж працює в секрітаріаті. Кажуть, що пан Бойченко хоче стати губернатором Сумщини, а пан Андронов повернути собі крісло мєра, а стоїть за ними той самий Єпіфанов. Що ви знаєт про це?
Николай Лаврик
Валерий Сергеевич Кунцев написал:
Право любої людини робити заяви. Обов'язок правоохоронних органів займатися відповідними справами.
Николай Лаврик
korenev написал:
1. Немає
2. Не існує.
3. Це вирішуватиме міська партійна конференція.
4. Ми будемо діяти згідно законів України.
Николай Лаврик
zorro написал:
З А.Єпіфановим нормальні стосунки. Про амбіцій спитайте в нього.
Анекдотами в мене немає часу займатися.
Савченко
Николай Иванович, задумывались ли Вы над тем, насколько жители области поддерживают Вас лично и Ваши действия на посту председателя облгосадминистрации. Если да, то каким образом Вы узнаете об оценке жителями Сумщины своих действий, проводите ли Вы какие-то социологические исследования по этому поводу?
Николай Лаврик
Barmaley написал:
Жодної гривні з обласного бюджету на ці цілі не витрачено.
Николай Лаврик
Савченко написал:
Справжню оцінку мені і моїй роботі дадуть люди. Постійно буваючи в містах і районах області та проводячи особисті прийоми, я відчуваю підтримку і розуміння людей.
Я володію ситуацією в області, бачу проблеми людей і роблю все можливе для їх вирішення.
Савченко
Была ли для Вас неожиданностью отставка Юлии Тимошенко (разговоры о том, что ее отставка запланирована на осень ходили уже давно). Какие чувства Вы испытали после отставки (облегчение, разочарование)? Можете ли Вы уверенно сказать, что аналогичных скандалов (с коррупционными обвинениями и отставками) на уровне области быть не может? Правда ли что Вы предлагали своему заместителю Александру Лаврику написать заявление об оставке? Почему?
Николай Лаврик
С.Потураєв написал:
Заборгованість виникла в період 1997-2002 років і визнана державним боргом. Сума заборгованості відповідно складає: 2899 грн та 3938 грн.
Кошти на погашення заборгованості з держбюджету не надходили.
Николай Лаврик
Савченко написал:
Стосовно Лаврика - не правда.
Николай Лаврик
Щиро дякую усим учасникам конференції, особлива подяка редакції газети "Данкор" за надану можливість спілкування. Бажаю успіхів!
С.Потураєв
Дякую і на тому... допомогли. Відписуватись у нас вміють.
Це вже було у листі від райвно. Що хворій людині від визнання боргу???
Чого б це мені не коштувало, а гроші своїм батькам я поверну.