Медуница Олег Вячеславович - заместитель председателя Сумской областной государственной администрации, курирует вопросы внутренней политики, молодежи, спорта и СМИ.
Планируется, что Олег Медуница будет на форуме онлайн 7 июля 2005 г. с 17 до 18-19 часов. В это время можно будет общаться с ним в реальном времени. Вопросы же можно и желательно задавать уже сейчас (только в этой ветке).
С уважением,
Игорь Даниленко
Всего тем на форумах 183086
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65142
Последний зарегистрированный пользователь beredis
myhaylo
Чи мають українські патріоти в Сумах свого кандидата на вибори мера (коли-небудь вони ж відбудуться!)? Кажуть, що Наша Україна буде підтримувати Мінаєва, але він не розмовляє українською, до того ж колишній офіцер радянської армії. Яка Ваша думка з цього приводу?
Олег Медуниця
Цитата:
Передача церковного майна, культових споруд із конфесії в конфесію може бути лише на підставі взаємної згоди. Така позиція була завжди.
Олег Медуниця
Цитата:
Не знаю
Олег Медуниця
Цитата:
Мешканці Cум можуть втратити віру у нову владу через купу невирішених проблем в місті. Мені байдуже хто їх вирішить. Разом з тим я НЕДОПУЩУ, що міським головою українського міста Суми став російській шовініст, я впевнений що ни нинішній в.о ні Мінаєв такими не є.
sergey
Г-н Медуница, каковы сейчас ваши взаимотношения с Епифановым? Поговаривают, что он стал серым кардиналом в области, влияет на многие кадровые назначения за счет связей с Киевом.
Второй вопрос, планируете ли вы участвовать в выборах 2006 года? На какой список претендуете: всеукраинский, в облсовет, в горсовет?
Олег Медуниця
Цитата:
У мене робочі, ділові стосунки з Єпіфановим.
На кадрові призначення він впливає, але не визначальним чином
Цитата:
У виборах я буду брати участь.
Олег Медуниця
Цитата:
Важливу роль в розповсюдженні чорного піару.
sergienko
Как вы оцениваете сегодняшнее влияние в области Григория Дашутина? Сейчас он хозяин все южных районов и готовит их к победе социалистов в 2006 году. Так и будете смотреть на это? Или с Дашутка с Лавриком договорился?
Олег Медуниця
golubok написал:
Не знаю мотивів збереження Підлісного на роботі. Вважаю, що його присутність в новій владі її компрометує. Незамінних небуває
Олег Медуниця
sergienko написал:
Жодним домовленостей про поділ сфер впливу вобласті немає і небуде. Вплив Дашутіна в області розцінюю як "покищо вагомий", нажаль.
Олег Медуниця
На цьому я хотів би подякувати газеті Данкор за можливість поспілкуватись з сумчанами, і сподваюся, що така практика продовжиться з іншими посадовцями.
Всім, хто ставив свої запитання - дякую!