Интернет-конференция Олега Медуницы 7 июля 2005 г.

Медуница Олег Вячеславович - заместитель председателя Сумской областной государственной администрации, курирует вопросы внутренней политики, молодежи, спорта и СМИ.

Планируется, что Олег Медуница будет на форуме онлайн 7 июля 2005 г. с 17 до 18-19 часов. В это время можно будет общаться с ним в реальном времени. Вопросы же можно и желательно задавать уже сейчас (только в этой ветке).

С уважением,
Игорь Даниленко

myhaylo

Чи мають українські патріоти в Сумах свого кандидата на вибори мера (коли-небудь вони ж відбудуться!)? Кажуть, що Наша Україна буде підтримувати Мінаєва, але він не розмовляє українською, до того ж колишній офіцер радянської армії. Яка Ваша думка з цього приводу?

Олег Медуниця

Цитата:
Олегу, кілька місяців тому була велика буча через заяви Української православної церкви щодо повернення будівель від Московського патріархату. Зараз все вщухло. Чому? І яка ваша позиція з цього питання?

Передача церковного майна, культових споруд із конфесії в конфесію може бути лише на підставі взаємної згоди. Така позиція була завжди.

Олег Медуниця

Цитата:
так а в Верховный суд представление по Конотопу есть или нет?

Не знаю

Олег Медуниця

Цитата:
Чи мають українські патріоти в Сумах свого кандидата на вибори мера (коли-небудь вони ж відбудуться!)? Кажуть, що Наша Україна буде підтримувати Мінаєва, але він не розмовляє українською, до того ж колишній офіцер радянської армії. Яка Ваша думка з цього приводу?

Мешканці Cум можуть втратити віру у нову владу через купу невирішених проблем в місті. Мені байдуже хто їх вирішить. Разом з тим я НЕДОПУЩУ, що міським головою українського міста Суми став російській шовініст, я впевнений що ни нинішній в.о ні Мінаєв такими не є.

sergey

Г-н Медуница, каковы сейчас ваши взаимотношения с Епифановым? Поговаривают, что он стал серым кардиналом в области, влияет на многие кадровые назначения за счет связей с Киевом.

Второй вопрос, планируете ли вы участвовать в выборах 2006 года? На какой список претендуете: всеукраинский, в облсовет, в горсовет?

Олег Медуниця

Цитата:
Г-н Медуница, каковы сейчас ваши взаимотношения с Епифановым? Поговаривают, что он стал серым кардиналом в области, влияет на многие кадровые назначения за счет связей с Киевом.

У мене робочі, ділові стосунки з Єпіфановим.
На кадрові призначення він впливає, але не визначальним чином

Цитата:
Второй вопрос, планируете ли вы участвовать в выборах 2006 года? На какой список претендуете: всеукраинский, в облсовет, в горсовет?

У виборах я буду брати участь.

Олег Медуниця

Цитата:
яку роль зіграють інтернет ресурси України на майбутніх парламентських виборах?

Важливу роль в розповсюдженні чорного піару.

sergienko

Как вы оцениваете сегодняшнее влияние в области Григория Дашутина? Сейчас он хозяин все южных районов и готовит их к победе социалистов в 2006 году. Так и будете смотреть на это? Или с Дашутка с Лавриком договорился?

Олег Медуниця

golubok написал:
почему Подлесный до сих пор работает? он же шестерил на выборах за Януковича, газетку издавал и прочее.

Не знаю мотивів збереження Підлісного на роботі. Вважаю, що його присутність в новій владі її компрометує. Незамінних небуває

Олег Медуниця

sergienko написал:
Как вы оцениваете сегодняшнее влияние в области Григория Дашутина? Сейчас он хозяин все южных районов и готовит их к победе социалистов в 2006 году. Так и будете смотреть на это? Или с Дашутка с Лавриком договорился?

Жодним домовленостей про поділ сфер впливу вобласті немає і небуде. Вплив Дашутіна в області розцінюю як "покищо вагомий", нажаль.

Олег Медуниця

На цьому я хотів би подякувати газеті Данкор за можливість поспілкуватись з сумчанами, і сподваюся, що така практика продовжиться з іншими посадовцями.
Всім, хто ставив свої запитання - дякую!

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 183086
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65142
Последний зарегистрированный пользователь beredis

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.