Боїнг-Боїнг

Комедія на 2 дії за М. Камалетті (14+). 2882

Комедія «Боїнг-Боїнг» - легендарний твір видатного французького драматурга і театрального режисера Марка Камолетті. За кількістю постановок п’єса увійшла до Книги рекордів Гіннесса.

Перший показ вистави відбувся у 1960 році  на сцені одного з найбільших паризьких театрів «Comedie Caumartin» і викликав шалену позитивну реакцію  численної французької публіки.

Успіх «Боїнга» виявився настільки грандіозним, що вже через два роки після дебютного показу спектакль особисто відвідала тодішня королева Англії Єлизавета II. З того часу вистава підкорила понад 60 країн світу і досі продовжує свою тріумфальну ходу.

Сюжет будується довкола романтичних пригод молодого парижанина на ім’я Бернар. Спритний ловелас крутить романи одразу з трьома стюардесами з різних міжнародних авіарейсів. Жінки не мають жодного уявлення про ту роль, яку відвів кожній з них легковажний паризький коханець.

Тривалий час все котиться як по маслу. Втім, одного разу картковий будинок легких стосунків починає розсипатись буквально на очах…

Режисер-постановник  - Владислав Калініченко.

Художник-постановник – Лариса Аполлонова.

Художник з костюмів – Любов Медвідь.

Музичне оформлення – Владислав Калініченко.

Дійові особи:

Бернар –  Владислав Писарев.

Берта – Дарія Маригіна, Вікторія Рашевська-Горбань.

Робер – Юрій Оноприйко.

Мішель – Олена Оноприйко.

Марта – Анастасія Леміш, Катерина Саченко.

Мері – Крістіна Зограбян, Юлія Ковтун.

Фото
Где и когда
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.