Чорний телефон (Скотт Дерріксон, 2021)

Події розгортаються наприкінці 1970-х років у невеличкому містечку у передмісті Колорадо. Невідомий викрав вже п’ятьох підлітків, а поліція досі не може вийти на слід злочинця (16+). 1825

Черговою жертвою викрадача (Ітан Хоук) стає Фінні (Мейсон Темз). Це сором’язливий та добрий хлопчик. У школі над ним глузують. Вдома ж – вічно п’яний тато, який ніяк не може оговтатися після загибелі дружини. Опинившись у звуконепроникному підвалі, Фінні був впевнений, що він приречений. Аж поки на стіні не задзвонив старезний чорний телефон зі зрізаними дротами. У слухавці хлопець почув голоси попередніх жертв, які радили йому як потрібно поводитися.

Фільм жахів «Чорний телефон» знято за оповіданням письменника Джо Хілла («Роги»), сина Стівена Кінга. За адаптацію сценарію та режисуру відповідав Скотт Дерріксон («Доктор Стрендж»). Це перша його робота після розриву з Marvel Studios. Двомісячний знімальний період на початку 2021 року пройшов у Північній Кароліні.

У ролях: Ітан Гоук, Джеремі Девіс, Джеремі Девіс, Джеймс Ренсон , Мадлен Макґроу.


Где и когда

Планета Кіно

С 21.07.2022 по 27.07.2022.  Время: 18.45

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.