Морбіус (Даніель Еспіноса, 2022)

Лауреат Нобелівської премії з хімії доктор Майкл Морбіус (Джаред Лето) страждає від рідкісного захворювання крові. Випробувавши всі відомі методи лікування, він наважується стати учасником експерименту із застосуванням кажанів. Хвороба дійсно відступає, натомість у Морбіуса виросли ікла як в хижака, а шкіра стала блідою як у мерця. Разом з тим він отримав і надприродні здібності (16+). 1913

Фантастичний фільм «Морбіус» – це супергеройський трилер про персонажа із всесвіту Marvel Comics. Реалізацією проекту займається студія Sony, тож до сюжет ніяк не перетинатиметься із кіновсесвітом Marvel. Персонаж вперше з’явився на сторінках коміксів у 1971 році у якості ворога Людини Павука. Режисера для майбутнього фільму почали шукати у квітні 2018 року. Вибір зупинився на шведському режисері чілійського походження Даніелеві Еспінозі. Сценарій нового фільму написали Метт Сазама та Берк Шарплесс. Вони презентували його у листопаді 2018 року.

В ролях: Джаред Лето, Адріа Архона, Метт Сміт, Джаред Гарріс, Тайріз Гібсон, Аль Адрігал.


Где и когда

Планета Кіно

С 09.06.2022 по 06.07.2022.  Время: 15.15

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.