Побачення в Парижі (Серджо Кастеллітто, 2021)

Вінченцо (Серджо Кастеллітто) – власник книжкового магазину у Парижі. Тут усе рідше щось купують, надаючи перевагу читанню за допомогою гаджетів. Тим часом Вінченцо навіть власного телефону не має (16+). 633

Він живе над магазином разом зі своєю донькою. Останні чотири роки вона прикута до інвалідного візка унаслідок нещасного випадку. Відтоді дівчина не розмовляє, а батько намагається її розрадити. Усталене та неквапливе життя Вінченцо перевертається з ніг на голову з появою у магазині акторки Іоланти (Береніс Бежо). Ця ексцентрична жінка, здавалося б, мала викликати роздратування. Вінченцо звик до тиші, і цю традицію варто поважати. Іоланта спробує поділитися з ним своїм поглядом на життя.

Мелодрама та комедія «Побачення у Парижі» є результатом спільної роботи кінематографістів із Франції, Італії та США. Серджіо Кастеллітто – виконавець головної ролі та режисер картини. Він розпочинав свою кар’єру як актор та знявся у понад 90 фільмах. Даний проект – сьомий у його режисерській кар’єрі.

В ролях: Береніс Бежо, Серджо Кастеллітто, Сандра Міло, Алекс Лутц, Брюно Гуері, Матильда Де Анджеліс.


Где и когда

Планета Кіно

С 12.05.2022 по 18.05.2022.  Время: 11.10; 17.00

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.