Обігнати час (Філліп Нойс, 2022)

Відтоді, як Пітер загинув у автокатастрофі минув майже рік. Його вдова Емі (Наомі Уоттс) досі у скорботі, тож їй доволі тяжко дається виховання двох дітей. Того дня молодша Емілі (Сьєрра Молтбі) без жодних нарікань відправилась на навчання (16+). 1123

Підліток Ной (Колтон Гоббо), який досі не оговтався від втрати батька, не збирався навіть вставати з ліжка. Втомлена Емі бере вихідний. Вона вирушає на пробіжку до лісу. Безлюдну тишу порушує повідомлення на телефон від поліції. До місцевої школи вдерся озброєний стрілець. Емі швидко дізнається, що донька у безпеці. Син – тим більше, бо ж має бути досі у ліжку. Насправді ж Ной у школі і переживає найжахливіші миті свого життя. Зрозумівши це, Емі біжить у напрямку школи.

Трилер «Обігнати час» зняв австралійський режисер Філіп Нойс. Виконавиця головної ролі британка Наомі Уоттс стала також співпродюсеркою проекту. За словами творчої команди, фільм розроблявся з огляду на обмеження, що виникли в умовах пандемії.

В ролях: Наомі Воттс, Колтон Ґоббо, Колтон Гоббо.


Где и когда

Планета Кіно

С 17.02.2022 по 23.02.2022.  Время: 14.35; 17.45

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.