Найкращі вихідні (Влад Климчук, 2022)

Наближаються вихідні, під час яких відбудеться головна музична подія року – Atlas Weekend. На Ольгу (Дар’я Петрожицька), як на організаторку фестивалю, чекають напружені робочі дні (12+). 1558

Тож до флірту з німцем Гансом, який примчав заради неї в Україну, вона не готова. Кар’єристка Міра (Наталія Бабенко) приїхала до столиці на співбесіду. Молодшого брата довелося брати з собою, і він загубився. Юна одеситка Аліса втекла до Києва аби знайти на фестивалі свого тата, а четверо хлопців з Кривого Рогу запланували на ці дні парубочу вечірку. Плани кожного з героїв підуть шкереберть, але вихідні все одно мають бути вдалими.

Комедію «Найкращі вихідні» зняв режисер Владислав Климчук. Фільм складається з чотирьох історій ніяк не пов’язаних між собою людей, які випадково перетинаються. Фільм є спільним проектом фестивалю Atlas Weekend та компанії FILM.UA Group. Основний знімальний процес тривав у липні та серпні 2021 року.

В ролях: Дар'я Петрожицька, Ірма Вітовська, Аліна Чебан, Богдан Осадчук, Олександр Рудинський.


Где и когда

Планета Кіно

С 03.02.2022 по 16.02.2022.  Время: 10.00

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.