Антитіла (Джон Кейс, 2021)

Світ майбутнього розорений пандемією, яка стрімко винищує населення останні півтора роки. Поодинокі групи тих, хто вижив, змушені жити у постійній боротьбі (16+). 1203

Аарон (Джон Малковіч) очолює секту, яка ніби то знає шлях до подолання хвороби. Він разом зі своїми поплічниками полює на Сару (Рубі Модайн). Аарон переконаний, що дівчина має стійкий імунітет до хвороби. Разом зі своїм братом Сара тікає від озброєних сектантів. Брата вбивають о одній із перестрілок, а вона прямує через усю країну у пошуках Бена (Джонатан Різ Майєрс). Це друг покійного брата та колишній ФБРівець. Віддалене ранчо, на якому він живе, єдине місце у світі, де дівчина може почуватися у безпеці.

Трилер та бойовик «Антитіла» за сценарієм дебютанта Меттью Роджерса зняв режисер Джон Кейєс, для якого це 15-й повнометражний фільм. Роль головного антагоніста дісталася уславленому Джону Малковічу, дворазовому номінанту на премію «Оскар».

В ролях: Джонатан Різ Майєрс, Джон Малкович, Таддеуш Стріт, Джонні Орсіні, Рубі Модін, Дженна Лі Грін, Саймон Філліпс.


Где и когда

Планета Кіно

С 06.01.2022 по 12.01.2022.  Время: 21.45

Кино
Театр
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.