355 (Саймон Кінберг, 2022)

Над світом нависла небезпека. За збігом обставин єдині, хто може її зупинити – це п’ять жінок (12+). 1075

Усі вони мають досвід роботи у спецслужбах. Їх навички, вміння та знання безцінні. Разом вони становлять непереможну силу, проте є суттєва перепона – вони ненавидять одна одну. Тож щоб урятувати світ їм доведеться знайти спільну мову.

Трилер «355» з'явиться на екранах завдяки Джессіці Честейн. Під час зйомок у фільмі «Люди Ікс: Темний Фенікс» у неї виникла ідея створити шпигунський бойовик на зразок «Місія Нездійсненна» або франшизи про Джеймса Бонда, де головним персонажем була б жінка. Назва фільму – це сленгове слово, яке відносять до будь-якої жінки-шпигуна. На основі ідей Джессіки Терезою Ребек було написано сценарій. Режисувати стрічку запросили Саймона Кінберга, з яким Честейн працювала над «Людьми Ікс». Серед п’яти акторок, яким дісталися головні ролі, окрім самої Честейн, могла зявитися також Маріон Котіяр, проте вона вибула з проекту та була замінена на Даян Крюгер.

В ролях: Себастіан Стен, Джессіка Честейн, Пенелопа Крус, Дайан Крюгер, Лупіта Ньон'о, Едгар Рамірес, Фань Бінбін.


Где и когда

Планета Кіно

С 06.01.2022 по 19.01.2022.  Время: 22.00

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.