Ейфель (Мартін Бурбулон, 2021)

Париж готується прийняти Всесвітню виставку. Аби вразити гостей, організатори хочуть збудувати ефектну та оригінальну скульптуру, що прикрашатиме місто (12+). 1274

Гюстав Ейфель (Ромен Дюріс) не виявляв жодного інтересу до цього. Несподівана зустріч з Адріен Бурже (Емма Маккей), в яку він був закоханий юнаком, надихає його створити щось прекрасне. Ейфель бере участь у конкурсі на цікаву споруду з нагоди Всесвітньої виставки та пропонує звести 300-метрову вежу.

Біографічна драма «Ейфель» стала найдорожчим фільмом, знятим у Франції у 2020 році. Її бюджет склав понад 23 млн. євро. Ідея фільму виникла ще у 1997 році, зайняти режисерське крісло прагнув Люк Бессон. Зрештою проект зрушив з місця, коли режисером став Мартін Бурбулон. Співавторка сценарію Каролін Бонгран вигадала історію кохання, яка надихнула головного героя. Заглибившись у вивчення біографії Ейфеля, вона знайшла свідчення про те, що життя його розгорталось саме таким чином.

В ролях: Емма Маккей, Ромен Дюріс, Арман Буланжер, Александр Стайгер, Філіпп Еріссон, П'єр Деладоншам.


Где и когда

Планета Кіно

С 16.12.2021 по 05.01.2022.  Время: 10.45

Кино
Концерты
Выставки
Ziferblat
Ziferblat
Концерты
С 24.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.