Спенсер: Таємниця принцеси Діани (Пабло Ларраін, 2021)

Події фільму розгортаються впродовж трьох днів у грудні 1991 року. Слідуючи багаторічній традиції, британська королівська родина збирається на різдвяні вихідні у Сандрінгемському палаці (12+). 1598

Має приймати участь в урочистостях і принцеса Діана (Крістен Стюарт). Настрій леді Ді далекий від святкового. Її шлюб із принцом Чарльзом (Джек Фартінг) хитається під тиском роману Чарльза та безкінечних чуток про це. Разом з тим, Діана має бездоганно поводитись та щиро посміхатись. Правила цієї гри вона знає добре, але нарешті наважилася їх не дотримуватись.

Біографічна драма «Спенсер: Таємниця принцеси Діани» – черговий фільм чілійського режисера Пабло Ларраїна. Фільм є вільною інтерпретацією того, що могло відбуватися у ці дні з героїнею. Знімали на початку 2021 року у Німеччині та Великобританії. Для Ларраїна це другий фільм, у якому він занурює глядача у життя жінки, яка є символом епохи та іконою стилю. 2016 року вийшла його драма «Джекі» про Жаклін Кенеді.

В ролях: Крістен Стюарт, Джек Фартінг, Тімоті Сполл, Саллі Хокінс, Шон Харріс.


Где и когда

Планета Кіно

С 09.12.2021 по 29.12.2021.  Время: 10.20

Кино
Театр
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.