Її завітна мрія (Котаро Тамура, 2020)

Куміко Ямамура звикла шукати нових вражень виключно у книжках. Дівчина хоче, щоб її називали Жозе – за іменем героїні улюбленої книги. Вона багато читає, малює, а решту часу присвячує мріям (12+). 1002

Такий усамітнений спосіб життя викликаний тим, що дівчина прикута до інвалідного візка. Якось на вулиці вона випадково зустрічається з Цунео. Студент, що вивчає океан, увесь свій час віддає навчанню. Він вирішує допомогти дівчині. Для початку він влаштовується до неї помічником – старенькій бабусі, із якою живе Куміко, така допомога дуже потрібна. Дружба між героями назавжди змінить їхні погляди на світ.

Японський мультфільм «Її завітна мрія» знято за оповіданням Сеіко Танабе «Жозе, тигр та риба». Його було вперше надруковано у 1984 році. 2003 року у Японії було знято однойменний фільм. Нао Емото та Харуко Іідзука свого часу займалися дизайном персонажів для комікса. Їх запросили долучитися до створення анімації для мультфільму.

В ролях: Кая Кієхара, Таісі Накагава, Рінн, Юме Міямото, Кадзуюкі Окіцу.


Где и когда

Планета Кіно

С 18.11.2021 по 24.11.2021.  Время: 17.30

Кино
Театр
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.