Хороший, поганий, коп (Джо Карнаган, 2021)

Пройдисвіт та аферист Тедді Мурретто (Френк Грілло) тікає від кіллера Боба Віддіка (Джерард Батлер). Він вже потратив на це чимало зусиль і зрозумів, що єдине місце, де він буде у відносній безпеці – це в’язниця (16+). 1297

Мурретто навмисне потрапляє до рук юної поліцейської Валері Янг (Алексіс Лодер). У відділку малесенького містечка у Неваді він нарешті може дихати вільно. Але недовго. Віддік – досвідчений та вигадливий найманий вбивця. Сісти у сусідню камеру для нього не стало проблемою. Але по-справжньому небезпечно у цих стінах стало з появою некерованого та неврівноваженого Ентоні Лемба (Тобі Хасс). Дуже вдалий збіг обставин для амбітної поліцейської Янг – де ж іще вона б змогла набути такого стрілецького досвіду?

Кримінальний трилер та бойовик «Хороший, поганий, коп» знімали у Атланті та Альбукерке. Основні зйомки розпочались у жовтні 2020 року та вже за кілька днів були призупинені через позитивні тести на COVID-19 у кількох членів знімальної групи.

В ролях: Френк Ґрілло, Джерард Батлер, Тобі Хасс, Райан О’Нан, Тейт Флетчер.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 11.11.2021 по 17.11.2021.  Время: 18.10

Планета Кіно

С 11.11.2021 по 24.11.2021.  Время: 21.40

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.