Родина Адамсів 2 (Грег Тірнан, Конрад Вернон, 2021)

Родина Адамсів повертається з усіма своїми традиційними дивацтвами. Вони опинятимуться у ще більш безглуздих ситуаціях та збиватимуть з пантелику усіх оточуючих. 3384

Мультфільм «Родина Адамсів 2» є продовженням однойменного анімаційного фільму, що вийшов у 2019 році. Тоді творці заробили у прокаті $76 млн. Про роботу над сиквелом оголосили одразу ж після прем’єри. Продовження створювала та сама команда режисерів та сценаристів, що працювали і над першим фільмом. Персонажів мультфільму вигадав американський художник Чарльз Аддамс ще у 1938 році. У газеті New York Times він публікував свої карикатури, висміюючи на прикладі членів родини стереотипну поведінку «ідеальної» американської сім’ї. Імена героям дали лише у 1964 році, коли про них почали знімати телесеріал, прізвище взяли у автора. Відтоді вони з’явилися у трьох повнометражних фільмах, кількох теле- та мультсеріалах, відеограх та мюзиклі. Комікси у New York Times виходили до самої смерті автора у 1988 році.

В ролях: Хлоя Грейс Морец, Шарліз Терон, Оскар Айзек, Білл Хейдер, Снуп Догг, Нік Кролл.


Где и когда

Планета Кіно

С 12.05.2022 по 08.06.2022.  Время: 16.40

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.