Все про секс (Дакота Шейн Горман, 2020)

Про ЦЕ варто говорити відверто. Про секс, чоловіків та стосунки з ними. Подруги Кейсі (Наталі Лінес), Сейдж (Дакота Шейн Горман) та Моргана (Емма Декерс) доводять істину на власному досвіді (18+). 1938

Троє подруг намагаються побудувати життя у великому місті. Кейсі при цьому постійно нудьгує, вона давно намагається побороти депресію. Сейдж працює баристою, хоча мріє стати відомою художницею. Найсерйозніша робота у Морган – у видавництві. Але там платять такі копійки, що найліпшим способом зводити кінці з кінцями для Морган є надання секс-послуг. Переваги і недоліки свого життя дівчата відверто озвучують та охоче обговорюють. Дуже доречно, що коктейлі, піца та нові теми для балачок у великому місті ніколи не закінчуються.

Комедія «Все про секс» – це дебютна робота для сценаристки та режисери Дакоти Шейн Горман. Одну з головних ролей у фільмі вона зіграла сама. Першою у кар’єрі стрічка стала для ще однієї акторки – Емми Декерс.

В ролях: Дакота Шейн Горман, Стерлінг Сулейман, Парвеш Шина, Емма Декерс.


Где и когда

Планета Кіно

С 07.10.2021 по 13.10.2021.  Время: 22.15

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.