В'язні Країни привидів (Сіон Соно, 2021)

Події розгортаються в сюрреалістичному майбутньому. Грабіжник банків (Ніколас Кейдж) влаштував криваву бійню на місці злочину (16+). 779

Його ув’язнили у тюрмі Міста Самураїв. Місцевий губернатор (Білл Моуслі) лютує через те, що викрадено його улюблену онуку (Софія Бутелла). Дівчина потрапила до жорстоких та навіжених жителів Країни приведів. Посеред пустелі мешкають люди, які панічно бояться плину часу – навіть секундна стрілка на годиннику ніколи не має звершити повний оберт. Саме туди має вирушити головний герой та звільнити полонену дівчину. Аби чоловік не втік, губернатор одягає на нього шкіряний костюм, обладнаний годинником та вибухівкою. Якщо сплине 5 днів, а губернатор не побачить онуку, герой вибухне.

Фантастичний бойовик «В'язні Країни привидів» зняв епатажний японський режисер Сіон Соно. Зйомки розпочалися у Мексиці, проте були перенесені до Японії через хворобу Соно. Для Ніколаса Кейджа, який виконав головну роль, це 229 фільм у кар’єрі.

В ролях: Ніколас Кейдж, Софія Бутелла, Нік Кассаветіс, Білл Моуслі, Наріса Судзукі.


Где и когда

Планета Кіно

С 30.09.2021 по 06.10.2021.  Время: 21.30

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.