Бестселер (Ліна Росслер, 2021)

Люсі Стенбрідж (Обрі Плаза) – молодий видавець. Її бізнес знаходиться не в найкращому стані, тож вона намагається підняти продажі у будь-який спосіб (16+). 1606

Доречною ідеєю для цього їй здається організація рекламного туру по усій країні. У поїздку вона бере з собою талановитого та дуже популярного колись письменника Харріса Шоу (Майкл Кейн). Зараз він зовсім не виглядає як приклад для наслідування, оскільки давно пиячить та мало чим цікавиться окрім пляшок. Люсі та Харріс переїжджають з одного міста в інше. Чим довше вони спілкуються, тим тяжче дівчині визначитись що ж для неї складніше – терпіти його пияцтво чи його характер?

Комедійна драма «Бестселер» є сценарним дебютом актора Ентоні Греко (серіал «Мутанти Х»). Режисерське крісло посіла Ліна Росслер. Вона брала участь у понад 30 проектах як акторка, а даний фільм – третя її режисерська робота. Світова прем’єра фільму відбулася на Берлінському кінофестивалі у березні 2021 року.

В ролях: Обрі Плаза, Кері Елвес, Майкл Кейн, Скотт Спідман, Елен Вонг, Вероніка Феррес.


Где и когда

Планета Кіно

С 23.09.2021 по 29.09.2021.  Время: 10.00; 13.50

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.