Холодний розрахунок (Пол Шредер, 2021)

До колишнього військового, а нині майстерного гравця у карти Вільяма Телла (Оскар Айзек) звертається давній знайомий Сірк (Тай Шерідан). У своїх діях він керується лише жагою помсти (16+). 1081

Він прагне завдати шкоди майору Джону Гордо (Віллем Дефо), давньому спільному знайомому. Сірк сліпий у своєму бажанні, тож Телл намагається вгамувати його пориви. Однак, повністю уникнути участі у тому, що задумав хлопець, не вийде.

Бойовик та трилер «Холодний розрахунок» знято спільно кінематографістами із Великобританії, Китаю та США. Автором сценарію та режисером картини став Пол Шрейдер, а одним з виконавчих продюсерів – Мартін Скорсезе. Для виконання головних ролей запросили зірок першої величини. Кожен з акторів має нагороди провідних міжнародних кінофестивалів за свою майстерність. Зйомки фільму були заплановані на лютий 2020 року у місті Білоксі, штат Міссісіпі. За 5 днів до їх завершення у одного з другорядних акторів було виявлено COVID-19. Дознімали решту сцен аж у липні того ж року.

В ролях: Оскар Айзек, Тай Шерідан, Тіффані Хаддіш, Віллем Дефо.


Где и когда

Планета Кіно

С 23.09.2021 по 29.09.2021.  Время: 14.20; 22.30

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.