Мулан: Нова легенда (Лео Ляо, 2020)

Хоробра та вправна дівчина Мулан не може сидіти без діла, знаючи, що її рідна земля у небезпеці. 581

Батько дівчини не в змозі йти до війська, тож Мулан перевдягається у чоловічий одяг, аби зайняти його місце. Потрапити до війська хитрощами можна, але хитрощами здобути повагу братів по зброї ніяк не вдасться. Саме тому Мулан у бою проявляє усю свою витримку та винахідливість. Одного разу її відправляють на місію, з якої розпочинається захоплива пригода. Дівчина дізнається, що проти її країни організували змову.

Анімаційний фільм «Мулан: Нова легенда» знято у 2020 році у Китаї. Це нова інтерпретація легенди на великому екрані. За свідченнями істориків, історія була написана у VI столітті, проте до наших днів дійшла версія XII століття. Ім’я героїні перекладається як магнолія, в деяких версіях до нього додають прізвище Квітка. Вперше на кіноекран героїня потрапила у 1939 році. Загалом існує сім повнометражних фільмів та мультфільмів про Мулан, а також два мультсеріали.


Где и когда

Планета Кіно

С 23.09.2021 по 29.09.2021.  Время: 10.10; 14.00

Кино
Театр
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.