Таємниця парку розваг (Дін Лян, 2021)

Давні друзі ведмеді Брамбл і Бріар давно вже втомилися від невгамовного і надокучливого лісоруба Віка. Але цього разу не він стане головною бідою ведмедів. 2081

Неподалік їхнього рідного лісу відкривається величезний парк розваг. Будь хто з відвідувачів, вдягнувши на руку спеціальний браслет, може перетворитися на справжню тварину. Усе на вибір відвідувача – можна стати левом, крокодилом або ж якоюсь птахою, що забажаєш. Навідавшись до чудернацького парку, друзі помічають, що дехто з тварин, які ще зовсім недавно були людьми, дичавіють та стають агресивними. Єдині, хто не розгубився в цьому хаосі – Брамбл та Бріар.

Китайський мультфільм «Таємниця парку розваг» – це сьомий повнометражний фільм про героїв. За словами творців, анімація була настільки складною, що потребувала безперервного рендерингу 3000 машин щодня. Один кадр одною машиною опрацьовувався 20 годин. Прем’єра була запланована на початок 2020 року, проте перенеслася на рік через пандемію.


Где и когда

Планета Кіно

С 02.09.2021 по 15.09.2021.  Время: 13.00

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.