Кодекс кілера (Мартін Кемпбелл, 2021)

Після страшної різанини у Сайгоні один з вояків, Муді (Семюел Л. Джексон), знаходить маленьку дівчинку. Її звати Анна (Меггі Кью). Чоловік забрав дитину собі та виховав найкращим чином. Він навчив її усім тонкощам своєї професії і тепер Анна – кращий кілер у світі (18+). 2410

Впродовж усієї своєї кар’єри дівчина свариться за вигідні замовлення зі ще одним вбивцею. Суперечкам настане кінець за трагічних обставин. Муді безжально та страшно вбивають. Вражені небаченою жорстокістю, колишні вороги об’єднують зусилля аби знайти вбивцю.

Кримінальний трилер та бойовик «Кодекс кілера» зняв режисер Мартін Кемпбелл («Казино Рояль», «Іноземець») за сценарієм Річарда Венка. Проект знаходився у розробці з 2017 року. Поки тривала робота, назва фільму кілька разів змінювалася. Основний знімальний процес розпочався у січні 2020 року та проходив у Лондоні, Бухаресті та Дананзі – найбільшому місті центрального В’єтнаму.

В ролях: Семюел Л. Джексон, Майкл Кітон, Роберт Патрік , Патрік Мелахайд, Меґґі К’ю.


Где и когда

Планета Кіно

С 26.08.2021 по 08.09.2021.  Время: 19.45

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.