Персонаж (Шон Леві, 2020)

Хлопчина на ім’я Гай (Раян Рейнольдс) працює касиром у великому банку. У його налагодженому житті не буває несподіванок. Одного дня його банк грабують 17 разів поспіль. 2248

Тоді Гай розуміє, що все, що його оточує – це майстерно спланована кимось відеогра, у якій він другорядний персонаж. Віртуальний світ, у якому він живе, дає можливість гравцю робити що йому заманеться. Попри такі «вигідні» умови перебування у цьому світі, Гай вирішує вирватися із гри. А заодно звільнити й увесь світ від перебування у примарній реальності.

Фантастичний комедійний бойовик «Персонаж» зняв режисер Шон Леві («Кадри», «Ніч у музеї») за сценарієм Метта Лібермана та Зака Пенна («Месники», «Першому гравцю приготуватися»). За словами виконавця головної ролі Раяна Рейнольдса, жоден проект не захоплював його так сильно з часів роботи над «Дедпулом». Актор вважає, що це новий погляд на супергероя: цього разу він не у плащі та колготках.

В ролях: Раян Рейнольдс, Тайка Вайтіті, Джоді Комер, Джо Кірі, Ліл Релл Говері, Уткарш Амбудкар.


Где и когда

Планета Кіно

С 12.08.2021 по 29.09.2021.  Время: 17.45

Кінопалац "Дружба"

С 12.08.2021 по 01.09.2021.  Время: 14.40

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.