Космічний джем 2 (Малкольм Д. Лі, 2021)

Вітаємо у Джемі! Чемпіон NBA і кумир мільйонів Леброн Джеймс та улюблений герой багатьох поколінь Баґз Банні поринуть в епічну пригоду в анімаційно-ігровому фільмі «Космічний джем Нові легенди». 901

Від режисера Малкольма Д. Лі і команди інноваційних кінематографістів Раяна Куґлера і Маверіка Картера. Ця трансформаційна подорож розповість про незвичне поєднання двох світів і покаже, на що готові піти деякі батьки, щоб відновити зв’язок зі своїми дітьми. Через витівки штучного інтелекту Леброн і його маленький син Дом потрапляють у пастку цифрового простору.

Тепер Леброн Джеймс мусить зробити все, щоб повернутися додому. Для цього він вийде на баскетбольний майданчик разом з Баґзом, Лолою Банні і рештою банди бешкетників Луні Тюнз, щоб перемогти команду цифрових чемпіонів, створену штучним інтелектом. Проти наших героїв гратиме така кількість зірок NBA і WNBA, якої ви ще не бачили. Мультяшки про поганців: це буде одне з найважливіших випробувань у житті Леброна. Воно допоможе йому краще пізнати себе і зміцнить зв’язок із сином. Рішучі Луні Тюнз руйнують стереотипи, розкривають свої унікальні таланти та можуть здивувати навіть «короля» Леброна Джеймса!

Актори: Леброн Джеймс («Смолфут»), Дон Чідл (франшиза «Месники»), Кріс Девіс («Юда та чорний месія»), Сонеква Мартін-Ґрін (серіал «Ходячі мерці»), Седрік Джо, Джеф Берґман, Ерік Бауза, Мартін Клебба та інші.


 

Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 15.07.2021 по 04.08.2021.  Время: 11.10

Планета Кіно

С 15.07.2021 по 04.08.2021.  Время: 14.10

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.