Руфус. Хроніки чарівної країни (Райан Беллгардт, 2020)

Скільки б не радили дідусі та бабусі своїм онукам читати звичайні книжки, за допомогою сучасних гаджетів можна зробити все те саме і навіть більше. 1365

Скот та Емілі саме гостюють у бабусі. В одній з пустуючих кімнат діти знаходять дивну істоту. Це Руфус. Він сміливий, кошлатий та не схожий на жодну відому їм тварину. Руфус завіряє друзів, що прибув із чарівної країни. Його рідна земля у небезпеці і аби її врятувати потрібна допомога дітей. У цій справі допоможе електронна книга заклинань чарівника Еббота, якого дивним чином раніше ніхто з дітей не зустрічав, хоча він і живе у будинку. Складність місії полягає у тому, що давній ворог чарівника Ліліт хоче забрати книгу собі. Не вагаючись, Емілі та Скот вирушають разом із Руфусом та Ебботом рятувати казковий край.

Пригодницьке сімейне фентезі «Руфус. Хроніки чарівної країни» знімали у копродукції Франція та США. Постановкою займався Райан Беллгардт. Це шостий проект над яким він працює у якості режисера.


Где и когда

Планета Кіно

С 24.06.2021 по 30.06.2021.  Время: 10.10; 14.10

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.