Флешбек (Кристофер Макбрайд, 2021)

У центрі сюжету Фред Фітцелл (Ділан О'Брайен), чоловік середніх років, який намагається зрозуміти сенс свого життя (16+). 1028

Фред завжди мріяв стати художником, але зараз мусить піти працювати у велику корпорацію, аби мати можливість сплачувати рахунки. Випадково він зустрічає людину зі шкільного минулого і це наштовхує його на нові пошуки. Фред поринає у спогади та намагається розгадати таємницю зникнення дівчини Сінді (Маїка Монро). Про неї ніхто не чув ще зі шкільних років, коли вона зникла. Саме тоді підлітки почали вживати новий наркотик меркурій. Тепер для Фреда настав час зрозуміти якою ж була дія тієї речовини, та яке майбутнє на нього чекає.

Трилер «Флешбек» – це дітище режисера та сценариста Крістофера МакБрайда. Це другий його повнометражний фільм. Для зйомок у проекті запросили акторів світової величини – Ділана О'Брайена («Глибоководний горизонт», «Той, що біжить по лезу 2») та Маїку Монро («Я не тут»).

В ролях: Ділан О’Брайен, Маїка Монро, Ганна Ґросс.


Где и когда

Планета Кіно

С 24.06.2021 по 30.06.2021.  Время: 22.45

Кино
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.