Круелла (Крейг Гіллеспі, 2021)

У 70-х роках у Лондоні царює атмосфера панк-року. Молода та амбіційна Естелла де Вілл (Емма Стоун) завжди усвідомлювала свої сильні сторони. 3029

Вона прагне стати впливовою фігурою у світі моди. На її шляху до успіху – начальниця, голова дому моди, баронеса фон Хельман (Емма Томпсон). Невдовзі з Естелли дівчина стане Круеллою та наводитиме жах на усіх довкола.

Кримінальна комедія «Круелла» – новий проект студії Disney, приквел до фільмів «101 долматинець» (1996) та «102 долматинці» (2000). Про те, що планується зняти ще один фільм про лиходійку, оголосили у 2011 році. Виконавчим продюсером затвердили Глен Клоуз, яка зіграла цю героїню у попередніх фільмах. Режисерське крісло посів Крейг Гіллеспі («Тоня проти всіх»). Виконавицею головної ролі стала володарка премії «Оскар» Емма Стоун, її затвердили у проекті 2016 року. Мультфільм та повнометражні фільмі ґрунтуються на однойменному романі британської письменниці Доді Сміт, який було вперше опубліковано у 1956 році.

Фільм містить кілька сцен зі спалахами світла, які можуть вплинути на глядачів, схильних до фоточутливої епілепсії або мають інші фоточутливості.

В ролях: Емма Стоун, Емма Томпсон, Марк Стронг, Пол Волтер Гаузер, Емілі Бічем.


Где и когда

Планета Кіно

С 05.08.2021 по 11.08.2021.  Время: 16.00

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.