Проклятий будинок 4 (Фіона Уоттс, Тобі Уоттс, 2020)

Письменник Джек Тревіс (Вільям Холстед) у пошуках натхнення переїздить до закинутого замку у Шотландії. Він пише п’єсу-жахи, попри те що і жанр не має багато шанувальників, і в нього самого давно не було успішних творів. Споруда, де він планує пожити, має давню легенду (16+). 770

Нащадки власників замку намагаються зробити все, аби правда про те, що відбувалося у замку, не набувала розголосу. Донька Джека Бі (Грейс Кортні) мусить переїжджати разом із батьком. Ставши учасницею такого творчого експерименту мимоволі, дівчина приречена бути ключовою особою у сюжеті – і п’єси свого батька, і фільму.

Трилер «Проклятий Будинок 4» зняли початківці Фіона Уоттс та Тобі Уоттс. Разом вони написали сценарій та зайнялись режисурою. Джерелом натхнення для створення фільму став твір Едгара По, де за сюжетом живу людину замуровують у стіни споруди. Мовою оригіналу назва картини – Playhouse, у перекладі з англійської – театр.

В ролях: Ребекка Кальєндо, Грейс Кортні, Матильда Дармейді, Джулі Хіггинсон, Вільям Холстед, Хелен Маккей, Ейлід Маклафлін.


Где и когда

Планета Кіно

С 12.02.2021 по 24.02.2021.  Время: 10.30; с 22.02.2021 - 19.10

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.