Ще по одній (Томас Вінтерберг, 2020)

Всі ж чули жарти про те, як фізрук і вчитель праці разом пиячать? Але п’ють алкоголь вони не маючи жодного наукового підґрунтя. А ось четверо вчителів середньої школи з Данії підійшли до справи серйозно. 699

Вони знають про теорію свого земляка-філософа, згідно якої рівень алкоголю в крові людини має бути на 0,5% вищим. Це допоможе підтримувати на оптимальному рівні працездатність, а також настрій і комунікативні навички.

Тож четверо вчителів розпочали експеримент, який передбачав постійний рівень алкоголю в крові. Підійшли до питання з усією серйозністю – прийомів алкоголю не пропускали. Життя цих чотирьох чоловіків ще ніколи не було таким повним, яскравим та цікавим. Складно в це повірити, але експеримент вийшов з-під контролю.

Комедія «Ще по одній» – дітище датського режисера та сценариста Томаса Вінтерберга. Для виконання головної ролі він запросив Мадса Міккельсена («Полювання», «Казино Рояль»), володаря головного призу Канського кінофестивалю за головну чоловічу роль.

В ролях: Мадс Міккельсен, Томас Бо Ларсен, Ларс Ранте, Маунус Міллан, Марія Бонневі, Суссе Вольд.


Где и когда

Планета Кіно

С 25.01.2021 по 03.02.2021.  Время: 20.45; с 28.01 - 20.00

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.