Казка старого мельника (Олександр Ітигілов, 2016)

Пан Адам (Олексій Богданович) ніколи не здавався перед лицем ворога, яким би той ворог не був. 1433

Повернувшись із чергової битви, Адам застає рідне село у полоні злих чар. Треба захистити людей – тут нема ніяких сумнівів. Але як це зробити? До справи береться Миколка (Валентин Томусяк), молодий і відважний хлопчина. Окрім бажання врятувати село, він хоче ще й справити гарне враження на пана Адама, бо він має надзвичайно вродливу доньку Христину (Анна Кошмал).

Дитяче фентезі «Казка старого мельника» має в основі сценарію однойменний твір Сергія Ухачевського. Фільм був задуманий ще у 2013 році – тоді на пітчингу Держкіно було презентовано проект. Держава взялася повністю фінансувати зйомки, а кошторис на той момент становив 18 млн. грн. У зв’язку з початком Революції Гідності початок зйомок перенесли. Основний знімальний процес розпочався лиш наприкінці 2015 року, а прем’єру фільму кілька разів переносили.

В ролях: Анна Кошмал, Валентин Томусяк, Ірма Вітовська, Ада Роговцева, Олексій Богданович, Володимир Горянський, Анатолій Хостікоєв.


Где и когда

Планета Кіно

С 25.01.2021 по 27.01.2021.  Время: 10.00

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.