Артур і Мерлін: Лицарі Камелота (16+) Джайлс Алдерсон (Великобританія, 2020)

Історичний пригодницький бойовик «Артур і Мерлін: Лицарі Камелота» зняли у Великобританії. Співавтором сценарію та режисером картини став Джіллз Алдерсон. Для нього це друга режисерська робота, не враховуючи короткометражок. Слідуючи задуму режисера, увесь фільм знято без використання освітлювальних приладів. Окрім сонячного світла, використовували лише свічки – це дало змогу знімати у приміщення, а не тільки просто неба. 890

Події розгортаються у 463 році. Короля Артура вже давно немає вдома – понад п’ять років тому він вирушив на війну з римлянами. Користуючись відсутністю батька, владу в країні прагне захопити його незаконнонароджений син Модред (Джоель Філлімора). Аби такі посягання на трон стали цілком законними, Модред хоче одружитися з Гвіневрою (Стелла Стокер), дружиною Артура. Дізнавшись про це, король спішить повернутися додому. Окрім двобою із власним сином на нього чекає боротьба зі своїми внутрішніми демонами.

 Річард Брейк, Річард Шорт, Стелла Стокер, Олівія Бернстоун, Джо Іган, Ронан Саммерс
 
Где и когда

Планета Кіно

С 20.08.2020 по 26.08.2020.  Время: CINETECH+, 2D 14:00 18:00

Кино
Концерты
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.