Тесла (12+) Майкл Алмерейда (США, 2020)

Драма «Тесла» є вільним переказом біографії відомого винахідника. Майкл Алмерейда, режисер стрічки, написав сценарій до неї ще 35 років тому. Тоді передбачалося, що постановником стане Єжи Сколимовський, а на головну роль затвердили Джека Ніколсона. Проект так і не завершили. До сценарію знову повернулися у 2018 році. На кінофестивалі Sundance у січні 2020 року відбулася його прем’єра. Сам Альмерейда називає свою стрічку дослідженням характеру генія, якого не розуміли. Він подає інформацію з гумором та пропонує глядачеві неочікувані ситуації, у яких розкривається герой. 926

Ми щодня користуємося цими винаходами, навіть не знаючи кому вони належать. Нікола Тесла (Ітан Хоук) був незрозумілим для своїх сучасників. Новаторські ідеї, які він пропонував, виглядали абсурдними та безперспективними з точки зору отримання прибутків. Проте жодні життєві обставини не змусили Теслу відмовитись від свого ідеалістичного та амбіційного бачення розвитку науки.

 Ітан Гоук, Кайл МакЛоклен, Ханна Гросс, Люсі Уолтерс
 
Где и когда

Планета Кіно

С 20.08.2020 по 26.08.2020.  Время: CINETECH+, 2D 16:00 18:00 20:00

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.