Думай як пес (12+) Джил Джангер (США, 2020)

Сімейна фантастична комедія «Думай як пес» створена Джилом Джангером. У якості режисера він працював над 37-ма телесеріалами на американському телебаченні. До участі у зйомках Дангер запросив зірок «Трансформера» Джоша Дюамеля та Меган Фокс, які зіграли батьків головного героя. 958

12-річний Олівер (Гебріел Бейтман) – дуже розумний хлопчик. Він безмежно любить свого кошлатого пса Генрі, а увесь свій вільний час присвячує науковим експериментам. Найбільше він хотів би створити пристрій для читання думок. Чергова така спроба закінчилася халепою – комп’ютер згорів. Так думав Олівер, допоки не почув, що думає його пес. Життя хлопчика змінилося, бо тепер Генрі дає йому слушні поради як поводитися у складних ситуаціях. Навіть стосунки з Софі, найкрасивішою дівчинкою у школі, йому вдалося налагодити. Про винахід стає відомо кіберзлочинцям і вони розпочинають полювання. Самому Оліверу не впоратися і на допомогу приходить хатній улюбленець.

 Меган Фокс, Джош Дюамель, Гебріел Бейтман, Медісон Хорчер, Біллі Джонстон
 
Где и когда

Планета Кіно

С 20.08.2020 по 26.08.2020.  Время: CINETECH+, 2D 14:00

Кино
Концерты
Выставки
Ziferblat
Ziferblat
Концерты
С 24.04.2024
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты
С 25.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.