Пригоди Піноккіо (0+) Маттео Гарроне (Італія, Франція, Великобританія, 2019)

Якось старий Джепетто (Роберто Беніньї) отримав від свого приятеля дивний шматок дерева. Коли з цього поліна намагалися щось змайструвати, воно починало говорити. Джепетто зробив з нього ляльку-хлопчика і назвав його Піноккіо (Федеріко Іелапі). 651

Фільм «Пригоди Піноккіо» – це екранізація класичної казки Карло Коллоді. Вперше твір було опубліковано в 1881 році. Відтоді він набув світової популярності та перекладений на 87 мов світу. Буратіно, відомий на пострадянському просторі, був створений за мотивами казки Коллоді, проте суттєво відрізняється від неї характерами персонажів. Режисер Маттео Гарроне зізнається, що екранізація казки була його давньою мрією. Працювати над проектом він запросив кращих гримерів світу – Марка Куліра та Ніка Дадмена. Вони створював образи героїв для кіносаги про Гаррі Поттера. Кулір двічі отримував премію «Оскар» за грим, а Дадмен був 22 рази номінований на престижні нагороди.

Роберто Беніньї, Марина Вакт, Федеріко Ієлапі, Рокко Папалео, Массімо Чеккеріні, Джиджі Проєтті

 

 

Где и когда

Планета Кіно

С 12.03.2020 по 18.03.2020.  Время: CINETECH+, 2D 10:00 12:30

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.