Лялька 2: Брамс (16+) Вільям Брент Белл (США, 2020)

Детективний трилер «Лялька 2: Брамс» є продовженням фільму «Лялька», який вийшов на екрани у 2016 році. Над новим проектом працювала та сама команда – режисер Вільям Брент Белл та сценарист Стейсі Меніа. Знімали у Канаді, у штаті Вікторія. Знімальна група задіяла ті ж самі локації, що й при роботі над першим фільмом. 1022

Ліза (Кеті Холмс) занепокоєна поведінкою свого сина Джуда (Крістофер Конвері). Після нападу, який вони разом пережили, хлопчик спочатку мовчав кілька місяців, а тепер поводить себе дивно. Аби швидше забути те, що сталося, родина вирішує змінити місце проживання. Вони обирають затишний маєток подалі від людських очей. Гуляючи околицями, Джун знаходить у землі ляльку хлопчика. Ця лялька за зростом майже як він сам. Тепер лялька, яку звати Брамс – кращий друг Джуна. Є суворі правила, яких усім треба дотримуватися, спілкуючись з Брамсом. Порушення правил призведе до страшних наслідків.

 Кеті Холмс, Овайн Йомен, Крістофер Конвері, Ралф Айнесон, Анджалі Джай, Олівер Райс
 
Где и когда

Планета Кіно

С 12.03.2020 по 18.03.2020.  Время: CINETECH+, 2D 22:15

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.