Леонардо Да Вінчі. Незвідані світи (12+) Хесус Гарсес Ламберт (Італія, 2019)

Науковим консультантом фільму виступив П'єтро К. Марані, професор історії сучасного мистецтва Політехнічного університету Мілана. Режисером виступив Хесус Гарсес Ламберт ( «Караваджо. Душа і кров» і ін.). У ролі Леонардо да Вінчі - зірка італійського кіно Лука Арджентеро. 586

Новий візуальний шедевр від творців «Мікеланджело. Нескінченність» та «Музеїв Ватикану в 3D». «Леонардо Да Вінчі. Незвідані світи» - вражаючий художньо-документальний проект, знятий у високій роздільній здатності. Це унікальна подорож у свідомість Леонардо да Вінчі, легенди світової культури, одного з найдивовижніших геніїв, творця «головної в світі картини» - «Мони Лізи». За допомогою найсучасніших технологій у фільмі відтворюються величні твори і винаходи майстра.

На вас чекає унікальний візуальний досвід:

• Найчудовіші роботи майстра: «Джоконда», «Поклоніння магів», «Дама з горностаєм», «Атлантичний кодекс» і багато інших оживають на екрані.

• Герої ніби зійшли з полотен епохи Відродження.

• Фільм виходить за рамки всіх стереотипів, що існують про Леонардо - художника, вченого і винахідника, найбільшого представника Ренесансу.

• Життя величного генія, вперше в історії показано на 360 °.

• Безпрецедентна і захоплююча подорож у життя Леонардо да Вінчі, що руйнує всі стереотипи про нього.

Лука Арджентеро, Анджела Фонтана, Франческо Паннофіно, Массімо Де Лоренцо

 
Где и когда

Планета Кіно

С 05.03.2020 по 08.03.2020.  Время: CINETECH+, 2D 18:00

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.