Проти всіх ворогів: історія Джин Сіберг (16+) Бенедикт Ендрюс (Великобританія, США, 2019)

Біографічна драма «Проти всіх ворогів: історія Джин Сіберг» знята на основі реальної історії. Сценарій писали Джо Шрепнел та Анна Уотерхаус («Сила волі»). Режисерське крісло посів австралієць Бенедикт Ендрюс. Зйомки проходили влітку 2018 року в Лос-Анджелесі. Світова прем’єра стрічки відбулася на Венеціанському кінофестивалі. 425

1969 рік, Сполучені Штати. Сюди із Франції приїжджає Джин Сіберг (Крістен Стюарт). Вродлива, яскрава та талановита, дівчина ось-ось підкорить Голівуд, так само легко, як підкорила французький кінематограф. Випадково вона познайомилася з Хакімом Джамалом (Ентоні Макі) та одразу ж захопилась його ідеями. Він очолює ліворадикальну організацію «Чорна пантера», що бореться за права темношкірих громадян. За Джамалом постійно стежать спецслужби. Поява в його оточенні зірки кіно переключає увагу саме на неї. За Сіберг не просто стежать – на неї тиснуть так, що це ставить під загрозу не лише кар’єру, а й усе її життя.

 Крістен Стюарт, Ентоні Макі, Іван Атталь, Зазі Бітц, Джек О’Коннелл, Вінс Вон, Стівен Рут
 
Где и когда

Планета Кіно

С 27.02.2020 по 04.03.2020.  Время: CINETECH+, 2D 18:10

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.