Вікінг Вік (0+) Ерік Казес (Німеччина, Франція, 2020)

Мультфільм «Вікінг Вік» створено у копродукції Німеччини, Франції та Бельгії. Режисер проекту Ерік Казес у 2013-2014 роках працював над однойменним мультсеріалом, виробництвом якого займались спільно Франція, Німеччина та Австрія. Цей серіал у свою чергу є адаптацією німецько-австрійсько-японського однойменного аніме-серіалу про кмітливого хлопчика, який виходив на екрани у 1974-1975 роках. 663

Колись давно жили на землі безстрашні вікінги. Ці хоробрі воїни владарювали на землі та на морі. Маленький хлопчик Вік, син славетного воїна Конунга, суттєво відрізняється від своїх однолітків. Йому зовсім не цікаво опановувати бойові мистецтва, проте він дуже розумний та винахідливий. Якось Вік бере до рук чарівний меч, та не вміючи вправно ним володіти, перетворює свою маму на зливок золота. Тепер перед хлопчиком стоїть найважливіше завдання у житті – він має подолати небезпечний шлях до незвіданих країв аби дізнатися як розчаклувати свою матусю.

 
Где и когда

Планета Кіно

С 06.02.2020 по 19.02.2020.  Время: CINETECH+, 2D 10:15

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.