Угода з потойбічним (16+) Тео Піррі (Канада, 2019)

Фільм жахів «Угода з потойбічним» зняв Піррі Реджинальд Тео. Як і для більшості своїх проектів, він не лише займався режисурою, а й сам писав сценарій. Назва фільму перекладається з мови оригіналу як «згода». Прем’єрний показ картини відбувся на кінофестивалі Toronto After Dark Film Festival, що спеціалізується серед іншого на фільмах жахів. 1025

Самотній батько Джоел (Роберт Казінскі) переживає складні часи. Він досі не оговтався після загибелі дружини у автокатастрофі, на роботі йому платять жалюгідні гроші, та ще й давня хвороба дає про себе знати. Джоел бореться з шизофренією, через що постійно бачить дивні видіння, і понад усе прагне довести усім, що він хороший батько. Якось його син Мейсон зізнався, що також бачить видіння. Джоел боїться, що син успадкував його хворобу, проте остерігатися варто було зовсім іншого. На це йому вказує місцевий священик. Він відбув термін у в’язниці за ненавмисне вбивство під час проведення екзорцизму. Святий отець переконаний – дитиною заволодів диявол.

 Роберт Казинські, Пітер Джейсон, Флоренс Ваніда Фейвр, Кейден Драгомер, Ханна Ворд, Дуглас Спейн
 
Где и когда

Планета Кіно

С 23.01.2020 по 29.01.2020.  Время: CINETECH+, 2D 20:20

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.