Червоні черевички і 7 гномів (0+) Хон Сон-хо (Південна Корея, 2019)

Всі, хто чув про Білосніжку, добре знають, що це тендітна красуня, на яку наклала закляття заздрісна та зла мачуха. А чи готові ви побачити іншу версію цієї історії? Бо ж насправді зачарована не сама Білосніжка, а ті самі семеро гномів, які опікуються нею та захищають від біди. Закляття може зняти тільки поцілунок красуні. 1097

Сімейний мультфільм «Червоні черевички і 7 гномів» – це нова інтерпретація відомої казки про Білосніжку та гномів. Проект належить корейським аніматорам. Режисурою та сценарієм зайнявся Хон Сон-хо, для якого даний проект – дебют на великому екрані. Для виходу в прокат в якомога більшій кількості країн вирішено було знімати мультфільм одразу англійською мовою. Для озвучування головних героїв були запрошені голлівудські зірки першої величини - Хлоя Грейс Морец та Сем Клафлін. Рекламна кампанія мультфільму на перших етапах включала в себе ідеї глузування над некрасивим тілом, через що викликала широкий осуд суспільства та була кардинально змінена.

Хлоя Грейс Морец, Сем Клафлін, Джина Гершон, Патрік Варбертон, Джим Реш, Фредерік Хамель

 

 

Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 02.01.2020 по 08.01.2020.  Время: 10-00 - 65 грн.

Планета Кіно

С 02.01.2020 по 22.01.2020.  Время: CINETECH+, 2D 10:30

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.