Пригоди S Миколая (0+) Семен Горов (Україна, 2018)

Сімейна пригодницька комедія «Пригоди S Миколая» стала одним з переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно та отримала 22,9 млн. грн. державного фінансування. Загальний кошторис склав 38,2 млн. грн. Саундтреком стрічки стала нова пісня гурту «O.Torvald», написана спеціально з цієї нагоди. 619

Маленький хлопчик Артем (Максим Лучак) разом із батьками (Маша Єфросиніна, Пшемислав Циприаньський) нещодавно переїхав з великого міста у невеличке карпатське село. Наближаються свята і, як і усі діти, Артем чекає на Святого Миколая. Але ж зовсім не такого! Якось перед ним з’являється Миколай власною персоною і приязно спілкується. Та насправді ніякий це не Святий, під його видом орудує звичайнісінький злодій. Артем та його друзі проявлять усю свою сміливість, винахідливість та спритність, аби вивести лиходія на чисту воду. Адже дива неодмінно мають траплятися у свято. І цьогорічні зимові свята мають стати особливими.

 Максим Лучак, Василь Вірастюк, Марія Єфросиніна, Григорій Боковенко
 
Где и когда

Планета Кіно

С 19.12.2019 по 25.12.2019.  Время: CINETECH+, 2D 10:15

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.