Кур'єр (16+) Закарі Адлер (Великобританія, США, 2019)

Бойовик «Кур’єр» з Ольгою Куриленко в головній ролі знято у копродукції Великобританії та США. Над постановкою працював режисер Закарі Адлер, для якого це восьмий повнометражний фільм в його кар’єрі. Сценарій написав сам Адлер спільно з Джеймсом Едвардом Баркером на Енді Конуеєм. 647

Нік Мурч (Аміт Шах) ніколи не був везунчиком, але цього разу йому не пощастило як ніколи. Він став свідком жорстокого вбивства і тепер боси кримінального світу зацікавлені в тому, аби якнайшвидше його позбутися. Вибухівку, від якої мав загинути Нік, доставляла спеціально найнятий кур’єр (Ольга Куриленко). Завжди в чорному, вона пересувається Лондоном на мотоциклі так, що жодна камера відеоспостереження не може її зафіксувати. Свою роботу вона завжди виконувала ідеально. Рівно до того дня, поки не зрозуміла, що її вантаж вб’є цього хлопця. Кур'єр вирішує врятувати Ніка. Попереду довга ніч, яку буде нелегко пережити.

 Ґері Олдман, Ольга Куриленко, Дермот Малруні, Вільям Моуслі, Алісія Агнесон, Крейг Конуей
 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 12.12.2019 по 18.12.2019.  Время: 20:40 — 60рн.

Планета Кіно

С 12.12.2019 по 18.12.2019.  Время: CINETECH+, 2D 14:30 19:00

Кино
Театр
Выставки
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.