Слон і метелик (0+) Амелі ван Елбт (Бельгія, 2017)

Сімейна драма «Слон і метелик» знята бельгійською режисеркою Амелі ван Елбт. Робота виборола призи на кількох міжнародних фестивалях. Разом з тим відгуки критиків про фільм різко протилежні і причиною цьому є те, що проста побутова історія показана творцями фільму настільки майстерно, що кожен глядач сам робить висновки із побаченого та розставляє акценти, вбачаючи головне у чомусь близькому для себе. 793

Чи можуть слон і метелик стати друзями? Таке питання піднімається в улюбленій книжці 5-річної Ельзи (Ліна Дуайон). Якось її мамі Камілі (Жюдіт Шемла) потрібно було їхати у відрядження, а няня чомусь запізнювалася. Неочікувано для Ельзи на порозі з’явився Антуан (Тома Бланшар). Передбачалося, що він посидить з дівчинкою до появи няні. Але вона так і не прийшла. Тож перша зустріч між дівчинкою та колишнім хлопцем Каміли розтяглася на кілька днів. Насправді, Антуан є батьком дівчинки. Тепер він отримав нагоду ближче з нею познайомитися та, можливо, навіть стати їй гарним батьком.

Ізабелла Барт, Тома Бланшар, Жюдіт Шемла, Крістоф Коен, Еліс де Ланкесе, Ліна Дуайон
Где и когда

Планета Кіно

С 24.10.2019 по 30.10.2019.  Время: CINETECH+, 2D 10:15

Кино
Концерты
Выставки
Ziferblat
Ziferblat
Концерты
С 24.04.2024
Пісня буде поміж нас
Пісня буде поміж нас
Концерты
С 25.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.