«Операція «колібрі» Кім Нгуйєн (Бельгія, Канада, 2019)

Фільм «Операція «Колібрі»» зняв режисер та сценарист із Канади Кім Нгуйєн. Найуспішніша його робота «Відьма війни» виборола у 2012 році приз екуменічного журі Берлінського кінофестивалю. Новий проект Нгуйєна отримав свою назву через проміжок часу, який є вкрай важливий для головних героїв – одна мілісекунда. Саме стільки триває помах крила колібрі. 1031

Головні герої фільму – двоюрідні брати Вінсент (Джессі Айзенберг) і Антон (Александр Скарсгард). Диваки, яких пошукати, вони вигадали спосіб заробити шалені гроші. Колись хлопці разом працювали аналітиками в компанії, що займалась трейдингом на електронних біржах. Можливість отримати дані на одну мілісекунду раніше за конкурентів дозволила б братам заробити мільярди. Для цього потрібно всього лише протягти оптоволоконний кабель через пів країни. Та про плани підприємливих родичів дізнається їхній колишній бос – Єва Торрес (Сальма Хайєк). Цю жінку ніщо не зможе зупинити, коли вона хоче заробити гроші.

 У головних роляхДжессі Айзенберг, Александр Скарсгард, Сальма Хайєк, Майкл Мендо
Где и когда

Планета Кіно

С 03.10.2019 по 09.10.2019.  Время: CINETECH+, 2D 14:45 19:00

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.