Які страви на щодень готували наші предки? Що було популярним у свята? Чим супроводжувався прийом їжі? Про це та інше розповість Сергій П’ятаченко, спираючись на фольклор, літературу та етнографічні збірники ХІХ століття. Окрім Слобожанщини, торкнемося Полісся і Полтавсько-Київського етнографічного регіону, до якого частково належала Сумщина.
Сергій П’ятаченко — фольклорист, літературознавець, краєзнавець, кандидат філологічних наук.
Адреса Книгарні «Є»: м. Суми, вул. Соборна, 44.
Вхід вільний.
У Сумах, Охтирці та Конотопі відбудеться серія майстер-класів з писанкарства «Від витоків до сьогодення»....
Sumy road race 2024 - або ж “Суми ЗА біг” - щорічний пробіг центральними вулицями міста Суми....
Сумчан запрошують на день відкритих дверей аби поспілкуватися, розповісти історії новеньких, презентувати милих малих, що так і просяться додому!...
Сьогодні, 11 квітня, у Сумському обласному академічному театрі для дітей та юнацтва відбудеться прем’єра драми «Дай дорогу наступному дню»....
13 квітня в Сумах “Вікторія” поміряється силами з “Прикарпаттям”....