Своє житло в Києві у житловому комплексі Паркові Озера 2

Своя квартира в Києві, місті з безмежними можливостями, інфраструктурою та культурним рівнем, — мрія багатьох жителів та гостей столиці.

І навіть якщо комусь до душі проживання в передмісті, можна купити квартиру в Києві як вигідну інвестицію. Так, попит на житло не спадає. Тож столичний ринок нерухомості бурхливо розвивається, і житлові комплекси пропонують безліч чудових варіантів квартир. Серед них і популярний ЖК Паркові Озера 2.

Власна квартира в Києві у затишному житловому комплексі

ЖК Паркові Озера 2 розташований у Дніпровському районі, який вважається одним із найзручніших у Києві. Він налічує багато парків, скверів та зелених зон, що сподобається любителям активного дозвілля, пікніків, прогулянок на велосипеді тощо. Також район має репутацію найбільш розвинутого в питанні транспортної інфраструктури. Тож багато молодих сімей та ділових людей охоче купують квартиру в Дніпровському районі саме завдяки його зручній локації.

Такі переваги придбання квартири в цьому комплексі варто доповнити ще й іншими важливими моментами:

  1. У пішій доступності розташовані поштові відділення, аптеки, магазини, фітнес-клуби, дитячі садочки, салони краси тощо.

  2. До станції метро «Дарниця» можна дістатися пішки за 15 хвилин, а на авто до центру Києва — за 20 хвилин.

  3. Житловий комплекс передбачає підземний паркінг на 300 місць, що забезпечить жителям вільні від запаркованих автомобілів двір та тротуари.

  4. Територія комплексу буде закрита від сторонніх осіб, адже вхід та вихід контролюватимуться.

  5. Дизайн будинків виконаний у стилі Bio-Tech, що передбачає заокруглені форми будівлі, сучасний вигляд, цікаві й водночас лаконічні архітектурні рішення.

До того ж ви можете придбати квартиру відразу з ремонтом від забудовника, що значно зекономить ваші гроші, а також нерви та час, яких так потребує оздоблення житла. Скандинавський чи мінімалістичний стиль або ж взагалі сучасна класика: вам треба лише обрати дизайн до душі, а майстри подбають про його реалізацію. Так, ви заселитесь у свою квартиру з уже готовим ремонтом.

Перевагою комплексу також є те, що ви можете підібрати найбільш зручне для вас планування та кількість кімнат, адже забудовник пропонує такі варіанти квартир:

  • • однокімнатні;

  • • двокімнатні;

  • • трикімнатні;

  • • п'ятикімнатні.

Так, ви можете обрати те житло, яке найкраще підходить для ваших потреб і відповідає вашим вподобанням.

Будує ЖК Паркові Озера 2 — компанія «Інтергал-Буд», яка на ринку нерухомості України вже понад 18 років. А портфоліо девелопера налічує понад 70 реалізованих проєктів по всій країні, що свідчить про його надійність.

Тож не баріться, продаж квартир у житловому комплексі вже стартував, і зовсім скоро власна квартира в Києві може перевтілитися з мрії в реальність!

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь:

Відділ продажів: м. Київ, вул. Воскресенська, 16Г

Телефон: +38 (044) 344-80-31,

Графік роботи: пн-пт: 09:00-19:00, сб-нд: 10:00-17:00.

E-mail: sales@parkovyozera.com.ua 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.