Що важливо знати, перш ніж купити квартиру на виплат

Розстрочка — прекрасна можливість придбати квартиру у новобудові вигідно. У порівнянні з кредитуванням цей варіант приваблює меншим розміром початкового внеску. Що важливо знати покупцям?

Крок перший — вибрати найкращий об’єкт нерухомості

Перш ніж оформити розтермінування на квартиру в житловому комплексі, який ще будується, отримайте відповіді на наступні запитання:

  • • Чи можете ви довіряти девелоперській компанії? Важливий нюанс, на який необхідно звернути увагу — наявність всієї необхідної дозвільної документації. У відділі продажів можна запросити для ознайомлення права на земельну ділянку, дозвіл на будівництво і ліцензію на ведення будівельних робіт. Наявність копій цих документів на офіційному сайті проєкту буде перевагою. Варто проаналізувати репутацію забудовника. Наявність успішно реалізованих проєктів і великих фінансових партнерів — свідчення того, що девелоперській компанії можна довіряти. Ознайомтеся з інформацією про забудовника у профільних ЗМІ. Проаналізуйте комунікацію компанії з потенційними клієнтами на сторінці проєкту в Facebook. Простежте, чи регулярно оновлюється фотогалерея з будівельного майданчика.

  • • Чи влаштовує вас розташування об’єкта та інфраструктура? Зверніть увагу на житлові комплекси, які будуються неподалік від центру міста. Віддавайте перевагу об’єктам, на території яких передбачено важливі об’єкти соціальної інфраструктури (дитячий садок, медичну клініку, магазини різного призначення, аптеку, кав’ярню тощо).

HAPPY HOUSE — житловий комплекс, який заслуговує на вашу вагу

ЖК ХЕППІ ХАУС будується на проспекті Перемоги, за 15 хвилин на автівці до Хрещатика. Реалізацією займається SAGA Development. В експлуатацію вже введено шість будинків у п’яти житлових комплексах девелоперської компанії.

Житловий комплекс комфорт-класу HAPPY HOUSE вирізняється концептуальною внутрішньою інфраструктурою. Передбачено відкриття дитячого садка, центру раннього розвитку, сімейної кав’ярні. Перші поверхи відведено під об’єкти комерційного призначення, а тому все необхідне для щоденного комфорту знаходитиметься у самому будинку.

Для молодят та сімей, які виховують дітей, діє акційна пропозиція — розстрочка на квартири в ЖК HAPPY HOUSE з фіксованою вартістю та індивідуальним відсотком першого внеску. Мова йде лише про 2-,3- та 4-кімнатне помешкання.

Для молодят, сімей з однією дитиною та сімей з двома дітьми мінімальний розмір першого внеску становить 30%. Ціна зафіксується на 6 місяців, на 12 місяців та до завершення будівництва відповідно. Перший внесок для сімей з трьома дітьми становить всього 10%, а вартість квартири залишиться без змін до завершення будівництва.

Щоб скористатися розстрочкою, необхідно відвідати відділ продажів ЖК HAPPY HOUSE. 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.