Кредитна картка: основні переваги

Кредитка вже давно стала звичним супутником у гаманці сучасної людини. За допомогою банківського пластику можна переводити гроші в готівку в банкоматах, оплачувати товари і послуги в супермаркетах, салонах, на АЗС, в інтернеті, перераховувати кошти на картки інших користувачів і т.д.

Популярність таких платіжних інструментів стабільно зростає. Тому замовити кредитну картку може кожен повнолітній громадянин. Оскільки вибір карток постійно збільшується, ми не будемо називати продукти конкретного фінінституту в якості ідеальних. А замість цього розглянемо основні переваги кредиток.

5 плюсів банківського пластику

Кредитка – пластикова картка з певним лімітом. Останній являє собою максимально допустиму суму грошей, яку може використовувати клієнт як одержувач моментальної позики. Зрозуміло, що чим більше розмір ліміту, тим ширше фінансові можливості клієнта. Але мають значення і інші параметри: відсоткова ставка на використання позикових коштів, наявність, тривалість пільгового періоду тощо.

Важливі переваги:

  • Доступ до моментального кредиту. Оформлення банківської позики у відділенні – клопітке заняття. По-перше, потрібно вистояти чергу, щоб дістатися до потрібного фахівця. По-друге, доводиться збирати різні документи, підписувати договір тощо. Маючи ж на руках кредитну карту, можна перевести в готівку гроші банку (в межах доступного ліміту) або оплатити покупку онлайн, тим самим отримуючи миттєвий позику.

  • Можливість отримання пасивного доходу. Більшість фінустанов емітують кредитки, на рахунках яких можна зберігати власні кошти. І банки нараховують пасивний дохід на позитивний залишок. І власні гроші приносять прибуток, і фінансова подушка безпеки (у вигляді доступного ліміту) завжди під рукою.

  • Універсальний платіжний засіб. Поки що в Україні далеко не скрізь можна оплатити товар або послугу картою. Але це – тимчасове явище. Банкомати і термінали масово з'являються по всьому світу. І тому вже не за горами ті часи, коли розрахунок карткою буде можливий практично скрізь.

  • Безпека. На кредитці можна зберігати особисті гроші, та ще й ліміт мати в запасі. Однак це нікому не видно. Велика ж пачка готівки стає ласою здобиччю для зловмисників. І щоб убезпечити себе від грабіжників, досить лише надійно заховати гроші на картці.

  • Можливість безкоштовного користування кредитом. Більшість таких карток супроводжуються пільговим періодом. А це означає, що власник кредитки має можливість взагалі не платити за використання банківських грошей. Для цього достатньо лише погашати заборгованості, дотримуючись вимог пільгового періоду.

Хочете оформити кредитну картку на вигідних умовах? Обов'язково оцініть доступні програми в Банку Кредит Дніпро! 

®

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.